Sunday, 5 June 2011

Give Away Pink Vintage

Assalamualaikum.....


kali ini akk join GA di blog pink vintage pula....setelah di tag oleh Yatt ...he..he.. yatt siap pesan akk agar jangan lupa...yatt macam tahu je semenjak dua menjak ni akk asyik pelupa sahaja..
akk memang dah letak link blog ira dari dulu di bloglist akk tetapi kenapa yea link tu link lama ke tak nampak update pun...tapi tak apa akk letakkan link yg baru ini...
kebetulan buka blog ira background blog kita sama pula...he..he..


1st prize: 8x12 inci





sample (size sama, tapi design maybe tak sama



2nd prize: 6x12 inci




3rd prize: 6x6 inci


syarat2 WAJIB yg mesti dipatuhi oleh setiap blogger:

1. jadi follower pink vintage
done

2. add link http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/ di blog list anda
done
3. tag 5 org yg anda kenali utk join GA ni


akk tag.....


http://yan-yanjournal.blogspot.com
/http://deeja-anakdesa.blogspot.com/
http://yonshomedecor.blogspot.com/
http://mektie.blogspot.com/
http://azatiesayang.blogspot.com/


4. tinggalkan jejak di ENTRY ini SAHAJA.. shoutbox tak aci k? 
WAJIB tinggalkan link entry GA yg anda buat di blog anda..baru senang nak buat spot check ..
done

TARIKH TUTUP:
end of June

2 comments:

  1. Salam K.ina..makasih tag atie...Insallh,nanti atie join yer!

    ReplyDelete
  2. tag...

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/rayyan-da-four-giveaway.html

    ReplyDelete